3.4.2014 Co jsme dělali po dobu zimní přestávky

18.04.2014 15:40


Po ukončení podzimní části soutěží mladší a starší přípravky jsme se od začátku listopadu 2013 do konce března 2014 přesunuli k zimní přípravě do tělocvičny v ZŠ Jílové u Prahy a na školní hřiště s umělou trávou tamtéž. Během zimní přípravy sehráli mužstva mladší, starší přípravky a předpřípravky cca dvacetpět zimních halových turnajů. Na začátku prosince se uskutečnila Mikulášská besídka v Těptíně, která měla velký úspěch jak u zúčastněných dětí, tak i u ostatních účastníků besídky. V posledním týdnu ledna proběhlo týdenní zimní soustředění v Krkonoších.


A co nás čeká nyní. Mimo tréninků na našem hřišti, které se konají třikrát týdně  začínají od 26.4.2014 mistrovské zápasy mladší přípravky a od 5.4.2014 mistrovské zápasy starší přípravky okresního přeboru Praha západ. Pro nejmenší budeme i nadále sjednávat přátelské zápasy s mužstvy z okolních klubů. V době tréninků i nadále provádíme nábor dětí, které mají zájem o fotbal. Vzhledem k tomu, že již máme více jak padesát dětí tak také hledáme trenéry i tatínky, kteří by byli ochotni nám pomoci s tréninky dětí. Podrobnosti naleznete na www.TJ Tatran Kamenný Přívoz-fotbal


A nyní to nejdůležitější.


Za prvé dne 7.6.2014 (čas upřesníme) opět uspořádáme „ Sportovní den“ na našem hřišti. Opět budou připraveny dovednostní soutěže jak pro děti tak pro dospělé. Celé odpoledne bude zakončeno celkovým vyhodnocením dosažených výsledků s předáním cen. Občestvení pro děti i dospělé bude zajištěno.


Za druhé. Ve druhé polovině měsíce června opět uspořádáme „ Posázavský turnaj přípravek“.  Tyto akce se budeme snažit, aby byly opět doprovázeny hudbou tak i mluveným slovem našeho známého šoumena pana Jiřího Patery.


Tímto Vás všechny srdečně zveme.