21.7.2015 Jak proběhla jarní část roku 2015.

21.07.2015 16:13

Co jsme dělali od začátku roku.

 Po Novém roce jsme opět začali trénovat na umělce a v tělocvičně ZŠ Jílové. V druhé polovině ledna odjeli děti na zimní soustředění do Horní Branné. Tím, že nebyl skoro žádný sníh, tak bylo možno také mimo tělocvičnu trénovat venku. Během soustředění kluci sehráli dva přípravné zápasy s místními kluby. Během zbytku zimní přípravy do konce března odehráli kluci mnoho zimních turnajů s různými výsledky.                                                                   

  Od března do konce května odehrály obě přípravky jarní část Okresního přeboru.

  Na ukončení sezony jsme pro všechny děti 6.6.2015 uspořádali „Sportovní den“ na hřišti v Kamenném Přívoze. Děti soutěžili v jedenácti různých zábavných disciplínách, dále měli možnost využít zábavných hradů, houpaček a trampolínu. Program byl doplněn o lezeckou stěnu, výsuvnou plošinu.

  Před sportovním dnem jsme se dohodli s místními dobrovolnými hasiči z Kamenného Újezdce, že mladí hasiči předvedou v rámci „Sportovního dne“ něco z toho co se v hasičském kroužku naučili. Byl nám předveden hasičský útok a potom dobrovolní hasiči vyrobili pro děti oblíbenou pěnu.

 Po celý den nás programem provázel jak mluveným slovem i hudbou Jirka Patera.

       Na závěr byl odpálen pro děti velký ohňostroj.

 

8. ročník Posázavského poháru mladších přípravek.

Dne 7.6.2015 jsme uspořádali 8. Ročník Posázavského turnaj za účasti družstev z Čechoslovanu D.Jirčany, Sokola Krhanic, Slovanu Hradištko, TJ Štěchovic, Spartaku Průhonice a místního Tatranu Kam.Přívoz. Turnaj vyhrálo mužstvo Sokola Krhanice. Naši borci skončili na 2.místě. Turnaj byl ukončen vyhlášením výsledků a předáním pohárů a medailí.

 

 

8.ročník Posázavského poháru starších přípravek.

O týden později tj 13.6.2015 jsme uspořádali 8.ročník Posázavského poháru pro starší přípravky. Na turnaj se přihlásily mužstva Slovanu Hradištko, Sokola Zlatníky, Sokola Neveklov a mužstev „04“ a „05“ Tatranu Kamenný Přívoz. Vzhledem k malému počtu mužstev se turnaj odehrál dvoukolově. Turnaj vyhrálo mužstvo Sokola Neveklov. Naši kluci r.2004 obsadili 2.místo a r.2005 4.místo. Turnaj byl ukončen předáním pohárů a medailí.